Költözzön az internetre!

Intézze egyszerűen, gyorsan, olcsón és biztonságosan társasházi ügyeit. Oldalunk a lakástulajdonosok és a közös képviselők ügyintézését segíti, egyszerűbbé és olcsóbbá téve a társasházi élet mindennapjait.

Könnyű kapcsolattartás

A honlap használatával személyes jelenlét, illetve telefonhívások nélkül tarthatja a kapcsolatot közös képviselőjével és lakótársaival . Így Ön mostantól bárhol és bármikor utánajárhat társasházi ügyeinek, akár a munkahelyén, egy kávéházban, vagy otthonában.

Átlátható iratbetekintés

Rendszerünkkel a közgyűlésektől távolmaradó lakástulajdonosok is folyamatosan nyomon követhetik társasházuk működését, a felújítások menetét és közös képviselőjük munkáját. Betekintést nyernek épületük szabályzataiba, irataiba, továbbá fényképeken ellenőrizhetik az elkészült munkákat.

Tájékozódás és tanácsadás

Ismerje meg a társasházi élet szereplőit és fogalmait, továbbá tegye fel kérdéseit független szakértőinknek, akik válaszaikkal segítik problémái megoldását. Szakmai híreink nevű rovatunkban emellett a legfontosabb aktualitásokról olvashat.

Egyszerű mérőóra-jelentések

Adja meg néhány egyszerű lépessel azon mérőóráinak állásait, amelyekkel közös képviselője felé kell elszámolnia. Ezáltal elkerülheti a leolvasások körüli időpont - egyeztetési nehézségeket.

Titkos adatforgalom

Portálunk a banki internetes felületekhez hasonló titkosítási eljárást használ, így adatai nagyobb biztonságba kerülnek, mint voltak a lépcsőházi postaládákban.